SPOZNAJ NAŠO ZGODBO

Ko lepota postane več kot le občutek

Vsaka ženska v sebi nosi iskrico prave lepote, ki izvira iz samozavesti, zadovoljstva in ljubezni do sebe. Naša vizija je bila ustvariti izdelek, ki bi tej iskrici dal moč, da se prebudi in zasije v polnem sijaju.

image_o nas_image1 (1).jpg__PID:68dbd522-9241-40e8-9709-b362d7d1ec7f

Ne le krema, temveč eliksir lepote

Elixir je več kot le krema. Je obljuba večne lepote, samozavesti in ljubezni do sebe. Z naravnim čebeljim strupom, koencimom Q10 in bogato zakladnico vitaminov ter olj, Elixir zagotavlja vse, kar koža potrebuje za mladosten, svež in napet videz.

»Ženskam smo želeli ponuditi več. Zato smo ustvarili prestižni tretma, ki je vedno na dosegu roke.«

Dve leti razvoja za izdelek, ki presega pričakovanja

Ker na prvo mesto postavljamo kakovost, smo kremo Elixir ustvarjali kar dve leti. S pomočjo priznane doktorice molekularne genetike smo preizkusili več kot sto različnih formulacij, jih testirali in nadgrajevali vse dokler nismo dobili popolnosti – kreme za obraz, ki v sebi združuje skrivnosti narave in sodobne znanosti.

o nas_image2 (1).jpg__PID:945c7fe5-fe2b-4bbe-a111-6a914d697b8a

Zakaj smo se odločili za čebelji strup?

Naša želja je bila ponuditi vsem ženskam naravno alternativo, s katero lahko negujejo svojo lepoto, svobodno odločajo o svojem videzu in samozavestno izražajo svojo edinstvenost. Želeli smo, da naša krema ni le še ena izmed mnogih, ampak da ponuja nekaj več – resnične in opazne rezultate. Čebelji strup je bil odgovor in tista pika na i popolnosti kreme.

o nas_image3 (1).jpg__PID:018ab4fc-15fe-4696-9bcd-1246f4db72b1

Verjamemo, da s kremo Elixir ne boš pridobila le izdelka za nego kože, ampak delček večne lepote, ki bo tvoji koži dal svežino, sijaj, tebi pa neustavljivo samozavest in neskončno ljubezen do sebe.

"Pridruži se naši zgodbi in z nami odkrij skrivnost večne lepote."

Z ljubeznijo ❤️, ekipa Lamorix