Vračila in Reklamacije

Reklamacije za blago, poškodovano med prevozom, se upoštevajo v 7 dneh od prejema pošiljke. Kasnejših reklamacij prodajalec ne upošteva. Če so ob prevzemu na izdelku vidni znaki poškodbe, lahko kupec pošiljko zavrne, kurir pa mora sestaviti zapisnik o reklamaciji v zvezi s poškodovano pošiljko.

Po zakonu lahko kupec vrne kupljeno blago v 14 dneh od prejema pošiljke.

Vrnjen izdelek mora biti nerabljen, nedotaknjen, zapakiran v originalni embalaži in mora vsebovati vse originalne dodatke, mora biti v nespremenjeni količini in brez kakršnihkoli sledi uporabe.

Predhodno nas o tem mora obvestiti na naš e-mail naslov info@lamorix.com. Obvezna priloga za vračilo so podatki o kupcu (ime, naslov, elektronska pošta, kontaktna številka, številka naročila in številka računa za vračilo kupnine).

Izpolniti morate spletni reklamacijski obrazec, v paket pa nujno priložiti list z vsemi zgoraj naštetimi podatki (ime, naslov, elektronska pošta, kontaktna številka, številka naročila in številka računa za vračilo kupnine).

Prodajalec vam bo kupnino vrnil v 14 dneh od prejema vrnjenega blaga. Stroške pošiljanja vrnjenega blaga krije kupec. Prodajalec ne sprejema paketov z odkupnino.

POMEMBNO: Ker verjamemo v moč čebeljaga strupa in mešanico ostalih sestavin v kremi Elixir, ponujamo kar 30 dnevno garancijo na zadovoljstvo.